LG oplossing CO2 meting op scholen

Veel scholen hebben inmiddels hun klaslokalen voorzien van goede ventilatie. In een recente brief aan de Tweede Kamer heeft minister Wiersma aangekondigd CO2 meters verplicht te stellen in klaslokalen. Met het oog op toenemende coronabesmettingen moet alles uit de kast worden getrokken om een goed geventileerde leefomgeving te creëren op scholen.
61d696bec4d68739cdc02210d2d1a676cc30350e 990000000003cf3c
De ERV WTW-unit van LG biedt de perfecte oplossing. Dankzij een speciaal ontwikkelde kern in de warmteterugwinunit is het mogelijk om zowel vocht als warmte uit te wisselen in de ruimte. De luchtvochtigheid blijft op peil en de warmte wordt uiterst efficiënt uitgewisseld. Dankzij de ingebouwde CO2-sensor wordt de ventilatiesnelheid aangepast aan de actuele luchtkwaliteit. Het CO2-gehalte wordt weergegeven op het display van de bediening (RS3).

De oplossingen van LG
Wist u dat LG niet alleen (ventilatie)oplossingen heeft voor scholen of utiliteit? Ook voor de residentiële markt is een gezond binnenklimaat binnen handbereik. 

Uw Warmte Specialist biedt een breed scala aan klimaatapparatuur welke in nagenoeg elke omstandigheid kan worden toegepast. Door de combinatie te maken van WTW-units met airconditioning en bijbehorende (centrale) regeling ontstaat een uitgebalanceerd binnenklimaat waar de gebruiker het meest van profiteert. 

Wilt u meer informatie? Laat het even weten dan laten wij contact opnemen door een adviseur.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *