LG Airco Geers

LG Airconditioners in Bergen op Zoom-1 buitenunit en 3 binnenunits

BERGEN OP ZOOM – Iedere tevreden klant is belangrijk voor Uw Warmte Specialist. Iedere ontevreden klant ook, overigens, maar die hebben we gelukkig zo zelden, dat we ons daar in deze blog niet op richten. We hebben een mooi project uitgevoerd, bij ons om de hoek, in Bergen op Zoom, dat we graag met u willen delen.

Ongeveer een maand geleden, kwam de klant uit Bergen op Zoom met een aanvraag voor airco’s voor haar woning. Het betrof een tussenwoning, daterend uit de periode 2010. Voor haar woonkamer en twee slaapkamers wilde zij graag een optimale koel- en verwarmingsoplossing hebben.
Nadat Uw Warmte Specialist de situatie ter plekke had bekeken, konden wij een offerte opstellen voor één buitenunit (LG Multisplit) met drie binnenunits. De binnenunits betroffen eenmaal een 5kW (woonkamer) en tweemaal een 2,5 kW (slaapkamers). (Multi-split airconditioner set)

Omdat LG niet alleen kwalitatief hoogwaardige airconditioners aanbiedt, maar deze ook levert in meerdere kleuren, hadden wij een buitengewoon tevreden klant. De 5kW unit matchte namelijk uitstekend met wand van haar woonkamer (grijs). Daarbij was ook de installatie geheel naar wens verlopen.

Binnen vier weken
De periode tussen eerste aanvraag, installatie en directe ingebruikname betrof ongeveer vier weken. Kortom, snel, vakkundig en wederom een tevreden klant. Wij wensen u een koele zomer en warme winter toe.

Uw Warmte Specialist staat voor u klaar, voor een beter klimaat binnen en buiten.

#LG #Airco #UwWarmteSpecialist #LGAirconditioner

LG Airco 5kW grijs
LG Airconditioners in Bergen op Zoom-1 buitenunit en 3 binnenunits 8
LG Airco buitenunit Geers
LG Airconditioners in Bergen op Zoom-1 buitenunit en 3 binnenunits 9

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *