Uw Warmte Specialist

Uw Warmte Specialist is een groothandel van topmerk LG airconditioners, warmtepompen en warmtepompboilers die de producten aanbiedt tegen eerlijke prijzen.

Uit voorraad

Onze kracht is dat we veel uit voorraad kunnen leveren en u als officieel leverancier de service en garantie kunnen bieden van LG. Ook warmtepompen kunnen door ons snel geleverd worden. De kleinere modellen zelfs binnen een dag.

Installeren

Uw Warmte Specialist installeert zelf niet. Wij werken samen met goede, Stek gecertificeerde installateurs. Zodoende is er altijd een bedrijf uit de buurt dat de installatie verricht. Ook bij het onderhoud is dat wel zo efficiënt.

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de kosten zijn voor installatie. Uiteraard is dat een heel belangrijk punt, want iedereen wil weten wat ie kwijt is. Elke situatie is verschillend, maar wij houden zelf als richtlijn aan dat de installatie van een 2,5 kW Standaard Plus airco € 1600,- kost incl. btw. Daarbij is alles inbegrepen: de buiten- en binnenunit, de montagematerialen, afwerking, arbeidsloon en in bedrijf stellen. Om het vooraf precies te weten komt de installateur eerst langs om de situatie te bekijken. Dan krijgt u een offerte met de juiste kosten.

Een warmtepompboiler kan door een loodgieter of cv monteur eenvoudig worden aangesloten. Een handige klusser kan het ook zelf. In verband met de garantie willen we dan wel graag een foto van de installatie.

Voor een warmtepompinstallatie komt er meer bij kijken en wordt vooraf een berekening gemaakt van de installatie. Daarna wordt een offerte gemaakt. Als de installatie volledig gemonteerd is, komt er een inspecteur van LG kijken of het correct is uitgevoerd. Daarna pas kan de installatie in bedrijf worden gesteld en geldt de volledige garantie.